Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată

Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată
Ciocolata Panna Cotta Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 725 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciocolată dulce-amăruie, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Panna Cotta Cu Ciocolată, Panna Cotta Cu Ciocolată Și Căpșuni, și Panna cotta cu ciocolată și cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.pulverizați două tigăi cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu laturi înalte de 2 1/2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți ciocolata și cacao într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă cafea fierbinte și apă fierbinte; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți uleiul și ambele zaharuri într-un castron mare 1 minut (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a se amesteca după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se amestecă jumătate din ingredientele uscate. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Adăugați ingredientele uscate rămase; bate la viteză mică doar pentru a amesteca (aluatul va fi subțire). Împărțiți aluatul între tigăi (straturile vor fi superficiale).
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Puneți 1/2 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se presara gelatina peste; lasa sa se inmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Așezați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mare de metal.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați smântâna, laptele, zahărul și extractul de vanilie într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați amestecul de gelatină; bateți pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată în castron; bateți până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Așezați vasul peste un castron mai mare cu apă cu gheață. Se amestecă adesea până când amestecul se îngroașă ca budinca, se scurge apa și se adaugă mai multă gheață într-un castron mai mare, după cum este necesar, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Se toarnă 1/2 de panna cotta peste tort în 1 tigaie (amestecul poate picura pe părțile laterale ale tortului). Înghețați 45 de minute. Păstrați panna cotta rămasă la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți părțile laterale ale tigaiei din al doilea tort. Folosind o spatulă metalică mare, glisați cu grijă tortul de pe fundul tigaiei și așezați-l deasupra panna cotta în tigaia pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Se toarnă panna cotta rămasă, umplând complet tigaia. Se răcește peste noapte. Faceți înainte: poate fi acoperit și înghețat timp de 2 săptămâni. Dezghețați peste noapte în frigider înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Tapetați foaia mare de copt cu folie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Așezați o altă foaie mare de folie pe suprafața de lucru; așezați benzi de hârtie cerată deasupra foliei, distanțându-se. Se amestecă ciocolata într-un castron mediu așezat peste tigaia cu apă clocotită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă jumătate de ciocolată topită în centrul fiecărei benzi de hârtie cerată. Folosind o spatulă mică offset, întindeți ciocolata pentru a acoperi uniform benzile, permițând o parte din ciocolată să se extindă dincolo de marginile benzilor de hârtie, asigurându-vă că benzile sunt complet acoperite. Folosind vârful degetelor, ridicați benzile și așezați-le pe o foaie căptușită cu folie. Se răcește până când ciocolata începe să se stabilească, dar este încă complet flexibilă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Tăiați în jurul laturilor pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți laturile tigaiei din tort. Folosind vârful degetelor, Ridicați 1 bandă de ciocolată din folie. Înfășurați banda în jurul tortului, cu partea de hârtie cerată în afară, aliniind 1 margine lungă cu fundul tortului (banda va fi mai mare decât tortul). Repetați cu a doua bandă, aranjând astfel încât capetele să se întâlnească, apăsând banda pe partea neacoperită a tortului. Dacă benzile se suprapun, tăiați orice exces de hârtie și ciocolată. Folosind vârful degetelor, apăsați marginea superioară a benzii spre tort, formând o ușoară volan. Se răcește până se stabilește ciocolata, 5 minute. Îndepărtați ușor hârtia cerată. Chill tort. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Ingrediente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista