Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată

Tort Cu Strat De Panna Cotta Cu Ciocolată
Ciocolata Panna Cotta Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 725 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciocolată dulce-amăruie, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Panna Cotta Cu Ciocolată, Panna Cotta Cu Ciocolată Și Căpșuni, și Panna cotta cu ciocolată și cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.pulverizați două tigăi cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu laturi înalte de 2 1/2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți ciocolata și cacao într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă cafea fierbinte și apă fierbinte; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți uleiul și ambele zaharuri într-un castron mare 1 minut (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a se amesteca după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se amestecă jumătate din ingredientele uscate. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Adăugați ingredientele uscate rămase; bate la viteză mică doar pentru a amesteca (aluatul va fi subțire). Împărțiți aluatul între tigăi (straturile vor fi superficiale).
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Puneți 1/2 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se presara gelatina peste; lasa sa se inmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Așezați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mare de metal.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați smântâna, laptele, zahărul și extractul de vanilie într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați amestecul de gelatină; bateți pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată în castron; bateți până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați vasul peste un castron mai mare cu apă cu gheață. Se amestecă adesea până când amestecul se îngroașă ca budinca, se scurge apa și se adaugă mai multă gheață într-un castron mai mare, după cum este necesar, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Se toarnă 1/2 de panna cotta peste tort în 1 tigaie (amestecul poate picura pe părțile laterale ale tortului). Înghețați 45 de minute. Păstrați panna cotta rămasă la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți părțile laterale ale tigaiei din al doilea tort. Folosind o spatulă metalică mare, glisați cu grijă tortul de pe fundul tigaiei și așezați-l deasupra panna cotta în tigaia pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Se toarnă panna cotta rămasă, umplând complet tigaia. Se răcește peste noapte. Faceți înainte: poate fi acoperit și înghețat timp de 2 săptămâni. Dezghețați peste noapte în frigider înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Tapetați foaia mare de copt cu folie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Așezați o altă foaie mare de folie pe suprafața de lucru; așezați benzi de hârtie cerată deasupra foliei, distanțându-se. Se amestecă ciocolata într-un castron mediu așezat peste tigaia cu apă clocotită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă jumătate de ciocolată topită în centrul fiecărei benzi de hârtie cerată. Folosind o spatulă mică offset, întindeți ciocolata pentru a acoperi uniform benzile, permițând o parte din ciocolată să se extindă dincolo de marginile benzilor de hârtie, asigurându-vă că benzile sunt complet acoperite. Folosind vârful degetelor, ridicați benzile și așezați-le pe o foaie căptușită cu folie. Se răcește până când ciocolata începe să se stabilească, dar este încă complet flexibilă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Tăiați în jurul laturilor pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți laturile tigaiei din tort. Folosind vârful degetelor, Ridicați 1 bandă de ciocolată din folie. Înfășurați banda în jurul tortului, cu partea de hârtie cerată în afară, aliniind 1 margine lungă cu fundul tortului (banda va fi mai mare decât tortul). Repetați cu a doua bandă, aranjând astfel încât capetele să se întâlnească, apăsând banda pe partea neacoperită a tortului. Dacă benzile se suprapun, tăiați orice exces de hârtie și ciocolată. Folosind vârful degetelor, apăsați marginea superioară a benzii spre tort, formând o ușoară volan. Se răcește până se stabilește ciocolata, 5 minute. Îndepărtați ușor hârtia cerată. Chill tort. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 pungă mare de chipsuri tortilla cu aromă de lime1 pungă mare de chipsuri tortilla cu aromă de lime1Oreos dublu umplut2 linguri plus 2 lingurițe de unt rece, împărțite2 linguri plus 2 lingurițe de unt rece, împărțite1cp. legume (de exemplu, spanac)1-1/4 lingurițe fulgi de pătrunjel uscat, împărțiți1-1/4 lingurițe fulgi de pătrunjel uscat, împărțiți113ardei habenerociocolată dulce, tocatăciocolată dulce, tocată142ardei habenerociocolată dulce, tocatăciocolată dulce, tocată213ardei habenerociocolată dulce, tocatăciocolată dulce, tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea fierbintecafea fierbinte3mari(parțial și)(parțial și)5cp. legume (de exemplu, spanac)gelatină fără aromăgelatină fără aromă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) zahăr brun auriu(ambalate) zahăr brun auriu5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema142ardei habenerociocolată cu lapte de înaltă calitate, cum ar fi Lindt sau Perugina, tocatăciocolată cu lapte de înaltă calitate, cum ar fi Lindt sau Perugina, tocată6inch16x hârtie cerată16x hârtie cerată0cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie3Crustă: firimituri de biscuiți grahampudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1cp. legume (de exemplu, spanac)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista