Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de ciocolată

Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de ciocolată
Această rețetă servește 8 și costă 2,67 USD pe porție. O porție conține 1414 calorii, 14g de proteine, și 71G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, zară, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată Albă-Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată-Nucă De Cocos, și Tort cu strat de ciocolată neagră cu Frosing de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină (sau pulverizați cu spray de copt) trei Tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu; pus deoparte. Cu mixerul prevăzut cu atașament cu palete, bateți zahărul și 1 cană de unt la viteză medie-mare până la lumină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1 cană cremă de nucă de cocos și bateți până devine pufos, aproximativ 1 minut. Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină rezervat în 3 adaosuri, alternând cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Se amestecă doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 2 căni de nucă de cocos și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Montați mixerul cu atașamentul pentru TEL și puneți albușurile de ou într-un bol de amestecare curat și uscat. Bateți albii la viteză medie-mică până când albii încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute. Îndoiți albii bătuți în aluat cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile de tort pregătite, netezind blatul cu spatula de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Așezați două tigăi de tort una lângă alta pe raftul superior și a treia tigaie de tort pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
10
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 15 până la 20 de minute, alternând pozițiile tortului la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și răciți 10 minute în tigăi. Întoarceți prăjiturile direct pe rafturi și răciți complet, aproximativ 1 oră.
12
Între timp, se potrivesc mixer cu atașament tel si crema de branza bici, restul de crema de nuca de cocos (aproximativ cupa de la circulara), și restul de 2 linguri de unt la viteză medie-mare până la lumină, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se amestecă la scăzut până se încorporează, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până devine pufos, 2 până la 3 minute. Îndoiți nucile de macadamia în glazură cu spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Aranjați un strat de tort, cu partea de sus în jos pe placa de tort sau pe hârtie pergament (Vezi notele de mai sus). Cu spatula offset, se întinde cu jumătate de glazură de brânză cremă. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea de sus în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula OffsetSpatula Offset
15
Se întinde cu glazura de brânză cremă rămasă, apoi se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea de sus în jos. Apăsați ușor tortul cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Se ia de pe foc.
18
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Întindeți 1 cană glazură deasupra și părțile laterale ale tortului cu spatula offset. Congelați până când glazura este aproape setată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
20
Se toarnă glazura rămasă peste tort de lucru rapid pentru a netezi părți și de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
21
Se presară cu 1/4 cană de nucă de cocos rămasă. Puneți la frigider tortul până când glazura este fermă, 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
22
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista