Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de ciocolată
Această rețetă servește 8 și costă 2,67 USD pe porție. O porție conține 1414 calorii, 14g de proteine, și 71G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, zară, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată Albă-Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată-Nucă De Cocos, și Tort cu strat de ciocolată neagră cu Frosing de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină (sau pulverizați cu spray de copt) trei Tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu; pus deoparte. Cu mixerul prevăzut cu atașament cu palete, bateți zahărul și 1 cană de unt la viteză medie-mare până la lumină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați 1 cană cremă de nucă de cocos și bateți până devine pufos, aproximativ 1 minut. Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
4
Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină rezervat în 3 adaosuri, alternând cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane Salvatoare
5
Se amestecă doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați 2 căni de nucă de cocos și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
7
Montați mixerul cu atașamentul pentru TEL și puneți albușurile de ou într-un bol de amestecare curat și uscat. Bateți albii la viteză medie-mică până când albii încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute. Îndoiți albii bătuți în aluat cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile de tort pregătite, netezind blatul cu spatula de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Așezați două tigăi de tort una lângă alta pe raftul superior și a treia tigaie de tort pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
10
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 15 până la 20 de minute, alternând pozițiile tortului la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și răciți 10 minute în tigăi. Întoarceți prăjiturile direct pe rafturi și răciți complet, aproximativ 1 oră.
12
Între timp, se potrivesc mixer cu atașament tel si crema de branza bici, restul de crema de nuca de cocos (aproximativ cupa de la circulara), și restul de 2 linguri de unt la viteză medie-mare până la lumină, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Se amestecă la scăzut până se încorporează, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până devine pufos, 2 până la 3 minute. Îndoiți nucile de macadamia în glazură cu spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Aranjați un strat de tort, cu partea de sus în jos pe placa de tort sau pe hârtie pergament (Vezi notele de mai sus). Cu spatula offset, se întinde cu jumătate de glazură de brânză cremă. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea de sus în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula Offset
15
Se întinde cu glazura de brânză cremă rămasă, apoi se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea de sus în jos. Apăsați ușor tortul cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Ardei Arbol
16
Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Se ia de pe foc.
18
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
19
Întindeți 1 cană glazură deasupra și părțile laterale ale tortului cu spatula offset. Congelați până când glazura este aproape setată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
20
Se toarnă glazura rămasă peste tort de lucru rapid pentru a netezi părți și de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
21
Se presară cu 1/4 cană de nucă de cocos rămasă. Puneți la frigider tortul până când glazura este fermă, 30 de minute până la 1 oră.