Orange marmeladă strat tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, lapte de unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Marmeladă De Portocale Cu Cremă De Unt Grand Marnier, Tort De Marmeladă De Portocale, și Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Înveliți tigăile rotunde de tort de 2 (9 inci) cu spray de gătit și căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Lingurați ușor făina de tort cernută în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați făina cernută, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Adăugați treptat 1 3/4 căni de zahăr, 1 lingură odată, bătând până se omogenizează bine. Bateți în coaja de portocală și vanilie.
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Combinați Zara și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Chifle Albe De Cină
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
9
Se toarnă aluatul în tigăi pregătite; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 20 de minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Combinați sucul și 1/4 cană de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul. Pătrundeți straturile de tort în mod liber cu o culegere de lemn. Stropiți încet amestecul de suc peste straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12
Așezați cu grijă 1 strat pe o farfurie; se întinde cu 1/3 cană marmeladă. Acoperiți cu stratul rămas; întindeți marmelada rămasă deasupra tortului. Îndoiți smântâna în topping bătut; întins pe părțile laterale ale tortului. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe