Tort Cu Strat De Lămâie-Lime
Tort strat de lamaie-Lime ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 300 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Strat De Lămâie-Lime, Tort Cu Strat De Var De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Căpșuni-Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați înlocuitorul de ou și următoarele 3 ingrediente (prin 1 lingură de suc); bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Puneți aluatul în tigăi pregătite; atingeți tigăile o dată pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți prăjiturile din tigăi. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Se răcește complet pe rafturile de sârmă acoperite cu spray de gătit.
Pentru a pregăti glazura, Așezați 1 linguriță de coajă de lămâie și următoarele 3 ingrediente (prin cremă de brânză) într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează (aproximativ 1 minut). Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică doar până la amestecare (nu exagerați). Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește 1 oră. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS