Tort Cu Strat De Lămâie

Tort Cu Strat De Lămâie
Tortul cu strat de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.17 pe portie. O porție conține 714 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, amestec de făină de orez brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort cu strat de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort cu strat de lămâie cu caș de lămâie și Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți tigăile de tort cu ulei de canola. Linia de jos a fiecărei tigaie cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară, apoi hârtie de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
3
Bateți împreună amestecul de făină, sarea, praful de copt și guma de xantan până se combină bine. Se amestecă laptele, uleiul de canola (1 cană), vanilia și coaja într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Ulei De CanolaUlei De Canola
Amestec De FăinăAmestec De Făină
VanilieVanilie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună zahărul și ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie doar până se combină, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecuri de făină și lapte alternativ în loturi, începând și terminând cu amestec de făină și amestecând până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort, netezirea blaturilor și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecărui strat de tort iese curată, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
6
Straturi de tort rece în tigăi pe rafturi 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii a 1 strat de tort și inversați raftul peste tigaia pentru tort, apoi inversați tortul pe raft. Repetați cu al doilea strat. Îndepărtați hârtia și răciți complet straturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuțitCuțit
1
Bateți împreună coaja, sucul de lămâie, zahărul, gălbenușurile, un vârf de sare și guma de guar într-o cratiță grea de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gumă De GuarGumă De Guar
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați unt și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și apar primele bule la suprafață, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți în extract. Se toarnă imediat caș într-un castron, apoi se acoperă suprafața cu hârtie de ceară și se răcește până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BatetiBateti
BolBol
1
Bateți untul cu un mixer electric la viteză mare până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și adăugați zahăr de cofetărie, suc de lămâie, extract și coajă, apoi amestecați până la crem și neted, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1
Înjumătățiți fiecare strat de tort orizontal folosind un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
2
Întindeți jumătatea inferioară a fiecărui strat de tort cu jumătate de caș de lămâie, apoi acoperiți cu straturile de tort rămase pentru a forma două prăjituri sandwich. Puneți 1 tort sandwich pe un suport pentru tort sau platou și întindeți deasupra o glazură de 1/2 cană, apoi acoperiți cu tortul sandwich rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1
* Straturile de tort pot fi făcute (dar nu înjumătățite) cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Cașul de lămâie poate fi răcit până la 3 zile.* Tortul poate fi complet asamblat și înghețat cu 4 ore înainte și păstrat la temperatura camerei sau cu 1 zi înainte și răcit, acoperit slab. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista