O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Limonadă, Tort Cu Strat De Limonadă, și Tort Cu Strat De Limonadă Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, așezați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
6
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Pentru a pregăti glazura, așezați 2 linguri de unt și următoarele 4 Ingrediente (2 linguri de unt prin cremă de brânză) într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Adăugați zahăr pudră și bateți la viteză mică doar până se omogenizează (nu exagerați). Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
10
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.