Tortul cu strat de ciocolată albă cu căpșuni durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 98 de cenți per porție. Acest desert are 593 de calorii, 7 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți sare, ouă, dulceață de căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, Tortul Whiteout: Tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă și Tort cu strat de ciocolată cu căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Linia trei unsă de 9 inci. tavi rotunde de copt cu hartie cerata si hartie unsa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
4
Adăugați extractele. Într-un castron mic, combinați zarul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu amestecul de zară, batând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata. Într-un castron mic, bate albușurile până se formează vârfuri tari; se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă în tigăile pregătite.
7
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătare; îndepărtați ușor hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Pentru glazură, într-un castron mare, cremă untul și zahărul de cofetarie până devine ușor și pufos. Bateți în dulceață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Se întinde între straturi și deasupra prăjiturii. A se păstra la frigider.
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "