Tort Cu Strat De Caramel De Modă Veche

Tort Cu Strat De Caramel De Modă Veche
Tortul cu strat de Caramel de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați margarina, zahărul pudră, albusul de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Strat De Caramel De Modă Veche, Tort De Strat Portocaliu De Modă Veche, și Tort De Ciocolată De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a pregăti tortul, înveliți 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray de gătit; tapetați fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Bateți zahărul granulat și 1/2 cană de unt la viteza medie a unui mixer până se amestecă bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă și albus de ou, 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați 2 1/4 căni de făină, praf de copt și sare; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu 1 1/4 căni de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Turnați aluatul în tigăile pregătite și atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați cu atenție hârtia de ceară; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (zahăr brun prin sare) într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă (aproximativ 5 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Scoateți din căldură.
11
Adăugați zahăr pudră și 2 1/2 lingurițe de vanilie; bate la viteza medie a unui mixer până la neted și ușor cald. Se răcește 2 până la 3 minute (glazura va fi subțire, dar se îngroașă pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; lingură 1/2 cană glazură pe stratul de tort răspândindu-se pentru a acoperi. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Partea superioară și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista