Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă de lămâie

Tortul cu strat de banane cu glazură de brânză cremă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 192 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă, Tort Cu Strat De Banane Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigăilor); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Bateți zahărul, scurtarea și vanilia la viteza medie a unui mixer timp de 5 minute.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu și sare, amestecând bine cu un tel.
Combinați piureul de banane și laptele de unt.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de brânză cremă de lămâie. Aranjați feliile de banane peste glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește 1 oră. Păstrați tortul acoperit în frigider.