Tort cu strat de banane cu cremă de Caramel și nuci pecan
Tortul cu strat de banane cu cremă de Caramel și nuci pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 718 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan prăjite cu sare de mare, banane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de banane cu ciocolată cu glazură de Caramel sărat, Tort Cu Strat De Cremă De Caramel, și Tort Cu Strat De Cremă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti faina, praful de copt si sarea de mare intr-un bol mediu. Bateți untul și 1 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare De Mare
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați 2 ouă; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de unt în 4 adaosuri alternativ cu zară în 3 adaosuri. Bateți restul de 4 ouă și restul de 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mediu până când amestecul este gros și de culoare palidă, aproximativ 4 minute. Îndoiți amestecul de ouă în aluat. Îndoiți bananele. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 3 1/2 căni pentru fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Banane
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați la raft; se răcește 15 minute. Inversați prăjiturile pe rafturi; se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în folie; a se păstra la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Combinați zahărul brun, banana și 3 linguri de unt în procesor; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Banane
Unt
2
Adăugați 1 1/2 căni de frișcă; amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
3
Transferați în cratiță medie grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Bateți la foc mediu până când zahărul se dizolvă și amestecul fierbe. Atașați termometrul pentru bomboane în interiorul tigaiei; gătiți fără a amesteca sau a învârti tigaia până când temperatura înregistrează 218 km f, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bateti
Tigaie
5
Se toarnă caramelul în castron. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Bateți restul de 2 1/4 căni de frișcă într-un castron mare până când crema se înmoaie ușor. Împingeți treptat amestecul de caramel rece. Se răcește până când crema este suficient de fermă pentru a se răspândi, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Movile Bar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Tăiați fiecare tort orizontal în 2 straturi.
8
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe platou.
9
Stropiți 1 1/2 lingurițe suc de lămâie și 1 1/2 lingurițe ROM peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
ROM
10
Întindeți 1 1/4 căni de cremă de banane peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
11
Stropiți 1 1/2 lingurițe suc de lămâie și 1 1/2 lingurițe ROM peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
ROM
12
Se întinde peste 1 1/2 căni de cremă. Repetați cu al treilea strat de tort, suc de lămâie, rom și smântână. Se acoperă cu al patrulea strat de tort, tăiat cu partea în jos; întindeți crema rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
ROM
13
Imprastie nuci pecan prăjite peste partea de sus a tort. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.)