Tort cu strat condimentat cu glazură de brânză cremă de portocale

Tortul cu strat condimentat cu glazură de brânză cremă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 489 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de dovleac condimentat cu glazură de brânză cremă, Tort Cu Strat De Afine Și Portocale Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie cerată. Unt și făină; atingeți excesul de făină. Cerneti primele 8 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul și coaja de portocală într-un castron mare până la pufos. Bateți în ouă câte 1. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu smântână și lapte. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Transferați tigăile în rafturi și răciți 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Așezați 1 strat de tort pe platou.
Întindeți 2/3 cană glazură peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Întindeți 2/3 cană glazură peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort. Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.)