Tort Cu Strat Colorat
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 280 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tort cu mâncare înger, budincă instantanee, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Colorat De Paște, Tort Colorat Cu Ouă De Paște, și Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi).
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de tort va fi servit, felie-l în 4 straturi orizontale.
Se amestecă 1/2 cană de apă și rom și se presară 1/4 cană peste fiecare strat.
În boluri separate, amestecați fiecare amestec de budincă cu 1 cană de lapte.
Așezați un strat de tort pe un platou de servire; se întinde cu o budincă. Repetați cu încă două straturi de tort și budinci rămase. Se acoperă cu stratul final de tort, se înfășoară și se răcește.
A doua zi, scoateți folia de plastic din tort. Înghețați cu topping bătut și presărați cu migdale.
Garnisiți cu cireșe maraschino, dacă doriți. Dați la frigider până când este gata de servit.