Tort Cu Steag American
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați tortul cu steag American. Acest desert are 1490 calorii, 11g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 96 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, glazură pufoasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Tort Cu Steag American, Tort Cu Steag American, și Tort Cu Steag American sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și tapetați 4 Tigăi rotunde de 8 inci cu hârtie pergament.
Combinați amestecul de tort alb, albușurile de ou, uleiul vegetal, laptele și extractul de vanilie într-un bol mare de amestecare. Bateți timp de 30 de secunde folosind un mixer electric la viteză mică. Măriți viteza mixerului la mediu și bateți încă 2 minute. Aluatul va fi în continuare ușor cocoloaș.
Pentru a face prăjiturile roșii, măsurați jumătate din aluat într-un castron separat și amestecați în colorant alimentar roșu. Transferați uniform aluatul roșu în 2 din tigăile de tort pregătite de 8 inci; blaturi netede de aluat cu o spatulă.
Transferați jumătate din aluatul rămas necolorat într-o a 3-a tigaie pregătită pentru tort; blat neted ca înainte. Aceasta va fi porția de tort alb.
Adăugați colorant alimentar albastru în aluatul rămas necolorat în vasul mare de amestecare; îndoiți 1 cană de chipsuri de ciocolată albă în aluat albastru până se combină.
Transferați aluatul în tigaia de tort de 8 inci pregătită rămasă; partea superioară netedă a aluatului cu o spatulă.
Coaceți toate cele 4 prăjituri în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, aproximativ 30 de minute.
Scoateți prăjiturile din cuptor și puneți-le pe rafturile de răcire până se răcesc complet.
Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui tort răcit. Răsturnați prăjiturile, îndepărtați tigăile și îndepărtați hârtia pergament. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia vârfurile de prăjituri plate și uniforme.
Tăiați ambele straturi de tort roșu și stratul de tort alb pe jumătate orizontal. Veți avea 4 straturi subțiri de tort roșu și 2 straturi subțiri de tort alb.
Așezați un șablon rotund de 4 inci deasupra a 1 strat subțire de tort roșu; decupați o rundă de tort roșu de 4 inci. Repetați, plasând stencil pe 1 strat subțire de tort alb pentru a face 1 tort alb de 4 inci rotund. Centrați șablonul rotund de 4 inci pe tortul albastru; tăiați și îndepărtați porțiunea centrală acoperită de șablon pentru a face un inel de tort albastru.
Pentru a asambla tortul, veți avea nevoie de 2 straturi subțiri de tort roșu de 8 inci, 1 strat subțire de tort alb de 8 inci, 1 cerc subțire de tort roșu de 4 inci, 1 cerc subțire de tort alb de 4 inci și 1 inel ALBASTRU de tort de 8 inci. Rezervați stratul subțire de tort roșu rămas și alte bucăți de tort pentru a face firimituri pentru decorare.
Pentru a asambla tortul, așezați un strat subțire de tort roșu de 1 8 inci pe o tigaie de tort și înghețați Generos blatul cu glazură albă.
Așezați stratul subțire de tort alb de 8 inci deasupra celui roșu și înghețați partea superioară.
Așezați stratul de tort roșu subțire de 8 inci rămas deasupra celui alb. Înghețați stratul roșu.
Așezați tortul cu inel albastru deasupra celui de-al 2-lea strat de tort roșu și înghețați cu grijă interiorul inelului de tort albastru. Montați ușor stratul de tort alb de 4 inci în inelul de tort albastru. Înghețați partea superioară a Centrului alb de 4 inci.
Așezați stratul de tort roșu de 4 inci deasupra celui alb. Apăsați ușor cercuri mici de tort la același nivel cu partea superioară a inelului albastru.
Înghețați Generos întregul exterior al tortului cu glazura rămasă.
Zdrobiți bucățile roșii și albastre de tort rămas în 2 boluri separate. Scor linii în partea de sus a glazura tort cu un cuțit de bucătărie pentru a face un design de pavilion pe partea de sus a tort. Ar trebui să aibă un pătrat de 2 inci în stânga sus pentru câmpul albastru și stelele albe și 7 dungi orizontale groase de aproximativ 1 inch lățime.
Umpleți câmpul pătrat din stânga sus cu firimituri albastre și apăsați 1 lingură de chipsuri de ciocolată albă cu susul în jos în firimiturile albastre pentru a face Stele.'Umpleți banda de jos și orice altă bandă cu firimituri roșii pentru a face dungi roșii.
Presărați zahăr alb cu generozitate în dungile albe pentru a le face să iasă în evidență.
Pentru a servi, tăiați tortul în pene. Interiorul tortului își va dezvălui straturile de dungi roșii și albe și câmp albastru cu stele de ciocolată albă în fiecare felie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.