Tort cu sos de portocale
Tortul cu sos de portocale este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Tort Cu Marmeladă De Portocale, Tort de afine cu sos de portocale, și Tort De Afine Cu Sos De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, puneți 1 cană de zahăr și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați oul; bate bine. Bate în coajă. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă nucile.
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată (8 inci) acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 cană de zahăr și ingredientele rămase într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 15 minute). Mișto.