Tort Cu Semințe De Mac Portocaliu
Tortul cu semințe de mac portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 242 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Semințe De Mac Portocaliu, Tort De Semințe De Mac Portocaliu, și Tort Întreg Cu Semințe De Mac Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor tava de tort cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1 lingură de coajă de portocală, apă, 1/2 cană suc de portocale, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă semințele de mac.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o tigaie cu tub canelat de 12 căni. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1/4 linguriță de coajă de portocală și 1 lingură de suc de portocale. Se amestecă suc de portocale suplimentar, câte 1 linguriță, până când glazura este netedă și consistența siropului gros.
Întindeți glazura deasupra tortului, permițând unora să stropească pe părți.
Se ornează cu coajă de portocală suplimentară. Depozitați ușor acoperit.