Tort Cu Rom Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu rom Pecan. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă knudsen, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline, și E Timpul Să Sărbătorim Cu Tort-Tort De Cafea Prăjită Cu Pere Și Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Presărați nuci pecan uniform pe fundul tăvii cu tub canelat bine unsă.
Așezați amestecul de tort, ouăle, smântâna, 1/2 cană de rom și ulei într-un castron mare; bate cu mixerul electric la viteză medie 2 min. sau până se amestecă bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă lângă centrul tortului iese curată; tort rece 10 min. în tigaie pe grătar.
Scoateți tortul din tigaie; se răcește complet.
Așezați zahărul, untul și 2 linguri. apă în cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de rom, amestecând până se omogenizează bine.
Stropiți peste felii de tort.