Tort Cu Rom Cu Banane

Tort Cu Rom Cu Banane
Banana Rum tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 281 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, tort de banane fără ouă , cum se face tortul cu banane, și Eggless Banana Cake-Vegan Banana Cake-pas cu pas poze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, bicarbonatul de sodiu, romul, apa, ouăle, bananele și nucile. Aduceți împreună, apoi bateți la viteză medie 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Amestec De TortAmestec De Tort
BananeBanane
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți în tigăi pregătite.
4
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
1
Combinați 1/3 cană unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Amestecați bine. Se amestecă vanilia și 2 linguri de rom. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
VanilieVanilie
ROMROM
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista