Tort cu prune și mămăligă

Tort cu prune și mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjitura cu prune și mămăligă. Această rețetă servește 6. O porție conține 539 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ouă, prune, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Prune Mămăligă, tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune, și Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți și făinați ușor o tigaie rotundă de 8 x 2 inci sau o tigaie cu arc de 8 inci, eliminând orice exces de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, aruncați făina de porumb, făina universală, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul granulat împreună cu un mixer electric, până la galben pal și cremos, aproximativ 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc și adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați ouăle întregi, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Se amestecă coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
VanilieVanilie
5
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până când sunt combinate.
6
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați jumătățile de prune, cu pielea în jos, la intervale uniforme deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
8
Presărați zahărul brun deasupra fructelor și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
FructeFructe
9
Coaceți până când tortul se rumeneste deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Tucci de Stanley Tucci cu Joan și Stan Tucci, și Gianni Scappin și Mimi Shanley Taft, cărțile galeriei din 2012 de la Circulatory
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista