Tort cu portocale din Florida

Tort cu portocale din Florida
Prajitura cu portocale din Florida este un desert care serveste 16. O portie din acest fel de mancare contine aproximativ 3g de proteine, 14g de grasimi si un total de 345 de calorii. Pentru 47 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați apă, ulei de canolan, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut, de asemenea, Crispy Cracked Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnită cu creveți din Golful Florida soți și gem verde picant de mango, pâine dulce pentru micul dejun cu portocale din Florida și prăjitură de portocale fără ou cu glazură de portocale ( tort vegan).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, sucul de portocale, ouăle, apa și uleiul; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amestec De TortAmestec De Tort
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
2
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Liniuță BusuiocLiniuță Busuioc
3
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
4
Pentru glazură, într-un castron mic, bate crema de brânză și untul până se omogenizează. Se amestecă marmelada de portocale și zahărul de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Petale De Lămâie, Lămâie Sau Portocală Tocate MăruntPetale De Lămâie, Lămâie Sau Portocală Tocate Mărunt
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
5
Întindeți peste tort. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii SubțiriCastraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii Subțiri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista