Tort Cu Piersici Cu Susul În Jos

Tort Cu Piersici Cu Susul În Jos
Tortul cu piersici cu susul în jos este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Piersici Cu Susul În Jos, Tort Cu Piersici Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Piersic Cu Susul În Jos Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu; presărați zahăr brun în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați 1 jumătate de piersică, tăiată cu fața în sus, în centrul tigaiei; aranjați jumătățile de piersică rămase în jurul jumătății centrale de piersică. Aranjați jumătățile de cireșe, tăiați părțile în sus, în jurul jumătăților de piersici. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Așezați zahărul granulat, crema de brânză și 3 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați ou și albuș de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă alternativ cu suc, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Lingura aluat în centrul de tigaie pregătit; ușor răspândit aluat pentru a acoperi fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Lăsați să stea 2 minute înainte de a scoate tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista