Tort cu pere și Pecan cu capul în jos

Tort cu pere și Pecan cu capul în jos
Tortul cu pere și Pecan cu susul în jos necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 615 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, bourbon, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pear-Pecan Tort Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unge cu generozitate un 9-in. tort pan și aranja felii de pere într-un model pe partea de jos a tigaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Aduceți 1 cană de zahăr granulat și 1/2 cană de apă la fierbere într-un 10-in. tigaie (nu se lipeasca) la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți, netulburat, până când amestecul începe să se rumenească (tigaie pentru a ajuta amestecul să se rumenească uniform). Când amestecul capătă o culoare chihlimbar medie, adăugați 1/2 cană de nuci pecan și gătiți până când sunt parfumate, dar nu ard, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se amestecă încet bourbonul și 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă peste pere în tigaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți 3/4 cană de unt, zahărul brun și restul de 1/4 cană de zahăr granulat într-un castron mare. Bateți până se omogenizează și puțin pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți vanilia, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și restul de 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați jumătate din făină și bateți până se combină. Apoi bateți în jumătate din iaurt. Repetați cu făina rămasă și iaurtul. Se amestecă restul de 1/2 cană de nuci pecan în aluat (va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Aruncați linguri de aluat peste pere și sos și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Coaceți tortul până devine auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească pe un raft 15 minute. Rulați un cuțit între tort și laturile tigaiei și inversați tortul pe o farfurie sau un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista