Tort cu pere și Pecan cu capul în jos

Tort cu pere și Pecan cu capul în jos
Tortul cu pere și Pecan cu susul în jos necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 615 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, bourbon, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pear-Pecan Tort Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Unge cu generozitate un 9-in. tort pan și aranja felii de pere într-un model pe partea de jos a tigaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Aduceți 1 cană de zahăr granulat și 1/2 cană de apă la fierbere într-un 10-in. tigaie (nu se lipeasca) la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți, netulburat, până când amestecul începe să se rumenească (tigaie pentru a ajuta amestecul să se rumenească uniform). Când amestecul capătă o culoare chihlimbar medie, adăugați 1/2 cană de nuci pecan și gătiți până când sunt parfumate, dar nu ard, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc și se amestecă încet bourbonul și 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se toarnă peste pere în tigaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți 3/4 cană de unt, zahărul brun și restul de 1/4 cană de zahăr granulat într-un castron mare. Bateți până se omogenizează și puțin pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți vanilia, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și restul de 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați jumătate din făină și bateți până se combină. Apoi bateți în jumătate din iaurt. Repetați cu făina rămasă și iaurtul. Se amestecă restul de 1/2 cană de nuci pecan în aluat (va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Aruncați linguri de aluat peste pere și sos și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Coaceți tortul până devine auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Lăsați să se răcească pe un raft 15 minute. Rulați un cuțit între tort și laturile tigaiei și inversați tortul pe o farfurie sau un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista