Tort cu pere proaspete
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Fresh Pear Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 277 de calorii . Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu cafea cu pere și nuci , Tort cu ghimbir pe dos și pere și prăjitură cu pere și ghimbir .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate ouăle la viteză medie. Adăugați treptat zahărul și uleiul; bate bine.
Combinați făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adauga in amestecul de oua si se amesteca bine. Se amestecă perele și vanilia. (Aluatul va fi tare.)
Se pune într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie tub.
Se coace la 350° timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Lasati sa se raceasca in tava 10 minute inainte de a rasturna pe o farfurie de servire.
Intr-un castron mic, combina zaharul de cofetari si laptele; bate pana se omogenizeaza.
Stropiți peste prăjitura caldă. Se răcește complet.