Pere-ghimbir cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 cenți pe porție. O porție conține 582 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de pere, ghimbir măcinat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Ghimbir Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort cu pere-ghimbir cu capul în jos, și Tort De Ghimbir Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii pătrate de 8 sau 9 inci cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă 2/3 cană zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere.
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță de ghimbir măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
5
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform. Aranjați pene de pere peste amestecul de zahăr brun, suprapunându-se strâns și făcând 2 straturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați 1/4 cană de ghimbir cristalizat uniform peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Pere
7
Aruncați 1 lingură de făină și 1/4 cană de ghimbir cristalizat pentru a acoperi; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați 1 1/3 căni de făină, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr brun și 6 linguri de unt cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Praf De Copt
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Adăugați vanilie. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu laptele, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ghimbir-făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
9
Întindeți aluatul peste pere și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere
10
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute pe suportul de răcire. Între timp, într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu viteză mare până începe să se îngroașe. Adăugați treptat zahăr granulat și 1/4 linguriță de ghimbir măcinat, bătând până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Frișcă
Praf De Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Bol
11
Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
12
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Serviți tortul cald cu frișcă de ghimbir. Păstrați tortul acoperit slab.