Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 201 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de ou, lapte, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie pătrată rotundă de 9 inci sau 8 inci, topiți untul în cuptor.
Presărați 1/4 cană de zahăr brun uniform peste untul topit. Aranjați feliile de pere într-un singur strat pe amestecul de zahăr; se presară cu nuci pecan.
În castron mediu, bate ingredientele rămase, cu excepția frisca cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul peste felii de pere și nuci pecan.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun să poată stropi peste tort; scoateți tigaia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Se servește cald cu frișcă. Păstrați tortul acoperit slab.