Tort cu pasăre colibri
Prajitura cu colibri ar putea fi doar reteta lacto ovo vegetariana pe care o cautati. Această rețetă servește 8. Acest desert are 977 de calorii , 13 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Pentru 1,52 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr granulat, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43% . Rețete similare includ Hummingbird Tort , Hummingbird Tort și Hummingbird Tort .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei tavi de copt de 9 inci cu spray antiaderent pentru copt.
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și vanilia la viteză medie cu un mixer până devin pufos.
Adaugam ouale pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Într-un castron mediu, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați la amestecul de unt alternativ cu zara, începând și terminând cu amestecul de făină, batând doar până când se combină după fiecare adăugare.
Adauga bananele si ananasul, batand pana se omogenizeaza.
Folosind o cană de măsurat, turnați aluatul în fiecare dintre cele trei tigăi pregătite, câte o lingură pentru a asigura o distribuție uniformă. Loviți tigăile de blat pentru a scoate orice bule de aer din aluat.
Coaceți până când un scoț de lemn introdus în centru iese curat, 25 până la 35 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe grătare de sârmă.
Întindeți niște glazură între straturi.
Întindeți glazura rămasă peste partea de sus și pe părțile laterale ale tortului.
Decorați cu nucă de cocos și nuci dacă doriți.
Bateți untul și crema de brânză împreună cu un mixer electric de mână până devine omogen și cremos. Bateți zahărul de cofetarie în trepte. La sfârșit, se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "