Tort Cu Panglică Stratificată
Tortul cu panglică stratificată necesită aproximativ 3 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână portocale mandarine, jeleu, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Panglică Stratificată, Salată Stratificată Cu Panglică Albastră, și Tort Cu Panglică De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se toarnă jumătate în castron separat; se amestecă amestecul uscat de gelatină de cireșe până se omogenizează. Se Amestecă 3 Linguri. gelatina portocalie uscată se amestecă în aluatul rămas.
Se toarnă bateriile în tigăi rotunde de 9 inci, căptușite cu pergament, unse și făinate.
Coaceți 28 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 15 min.; scoateți pe rafturile de sârmă. Se răcește complet.
Între timp, scurgeți portocalele, rezervând 1/2 cană de lichid.
Se toarnă lichidul rezervat în cratiță mică; se aduce la fierbere.
Adăugați amestecul de gelatină portocaliu uscat rămas; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Mișto.
Bateți crema de brânză, amestecul de budincă uscată, portocalele, laptele și gelatina portocalie dizolvată cu mixerul până la amestecare. Se da la frigider 2 ore sau pana se ingroasa. Între timp, faceți bucle de ciocolată din ciocolată albă. (Vezi sfat.)
Lingură glazură în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă. Tăiați cu grijă straturile de tort orizontal în jumătate; stivuiți alternativ pe farfurie, umplând straturile cu umplutură portocalie. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu amestec de bici rece.
Se ornează cu bucle de ciocolată și jeleu.