Tort cu panglică cu mentă

Tort cu panglică cu mentă
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din America Centrală. Încercați să faceți acasă tort cu panglică cu mentă. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a fost perfect. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână extract de mentă, colorant alimentar, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort cu panglică cu zmeură, Tort cu panglică cu curcubeu și Tort cu panglică cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Transferați 1 cană într-un castron mic; se amestecă extractul, colorantul alimentar și 1/2 cană de bomboane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți 2 căni de aluat rămas într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat. Acoperiți cu grijă cu aluat de mentă; nu vă învârtiți. Acoperiți cu aluatul simplu rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți la 350° timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați zahărul de cofetarie și laptele; se stropesc peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Se presară cu bomboanele zdrobite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista