Tort cu nucă de cocos și ananas proaspăt cu susul în jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați nuca de cocos și ananasul proaspăt cu capul în jos. Această rețetă servește 8. O porție conține 476 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de praf de copt, ouă, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Proaspăt Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Proaspăt Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ingredientele uscate într-un castron mediu. Apoi amestecați ingredientele rămase până se omogenizează.
Pregătiți un foc pentru gătitul în cuptor olandez de sus și de jos (vezi "cum se folosește un cuptor olandez", mai jos), dar folosind doar 40 de brichete. Linia a 4-qt. cuptor olandez de tabără din fontă cu folie, astfel încât să urce părțile laterale în partea de sus.
Faceți topping: topiți untul în cuptorul olandez, rotind pentru a acoperi părțile laterale.
Presărați zahăr pe fundul tigaiei, apoi împrăștiați ananasul deasupra. Întindeți ușor aluatul peste ananas, acoperiți și aranjați cărbuni deasupra oalei.
Gatiti tortul, rotind tigaia la fiecare 5 minute si impingand carbunii de sus impreuna in timp ce ard, pana cand o scobitoare introdusa in mai multe locuri iese fara aluat alb lipit de ea, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să se răcească 10 minute. Ridicați tortul din tigaie folosind folie. Răsturnați pe o farfurie și îndepărtați ușor folia, înlocuind orice ananas care se lipeste de ea.
* Găsiți cu consumabile cocktail la magazine alimentare bine aprovizionate.
Cum se folosește un cuptor olandez
Pregătiți focul. Dacă aveți un foc de tabără, mutați orice bucăți mari de lemn încă ars în lateral și nivelați cărbunii fierbinți pentru a se potrivi cu dimensiunea cuptorului olandez. Dacă campingul nu permite focurile de lemne, ardeți 50 de brichete de cărbune până când sunt în mare parte gri, 10 până la 15 minute și răspândiți într-un strat uniform de dimensiunea cuptorului olandez.
Configurați cuptorul. Pentru multe rețete, trebuie doar să setați cuptorul olandez deasupra cărbunilor fierbinți ("gătit la căldură de jos"). Dar există momente în care va trebui să încălziți atât partea superioară, cât și cea inferioară a cuptorului. Doar răzuiți aproximativ jumătate din cărbuni în lateral și aranjați restul într-un cerc de dimensiunea marginii exterioare a cuptorului olandez. Puneți cuptorul deasupra cercului de cărbuni, apoi îngrămădiți restul cărbunilor deasupra capacului.
Începeți să gătiți. Ridicați ocazional capacul cuptorului olandez pentru a verifica mâncarea și temperatura. Pentru a reduce căldura, îndepărtați puțin combustibil. Pentru a crește căldura sau pentru a găti mai mult de 45 de minute, adăugați 6 până la 10 Brichete noi sau mai multe jar de lemn (din acel Lemn încă ars pe care l-ați mutat în partea laterală a focarului) la fiecare 30 de minute.