Tort cu nori de piersici și zmeură
Tortul cu piersici și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 144 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, zahăr, zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Zmeură, Fondue de zmeură cu bezea Cloud Hearts, și Tort Parfait cu zmeură și piersici.
Instrucțiuni
Într-un castron adânc, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați 1 cană de zahăr, aproximativ 1 lingură la fiecare 30 de secunde, bătând albii până când țin vârfuri rigide. Bateți în vanilie și anason.
Unt ușor și făină-praf o tigaie de cheesecake de 8 inci cu jantă detașabilă.
Răspândiți nivelul de bezea în tigaie.
Coaceți într-un cuptor de 275 până la auriu pal, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Rulați un cuțit cu lamă subțire între tortul cu bezea și marginea tigaiei pentru a elibera. Tort rece pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Feliați subțire piersici; se amestecă 2 căni de felii cu 1/2 cană de zmeură, 1 lingură de zahăr, coaja de lămâie și 1 lingură de suc de lămâie.
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți piersicile rămase netede, zmeura, 2 linguri zahăr și 2 linguri suc de lămâie. Frecați piureul printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați reziduurile.
Scoateți jantă tigaie și setați tort bezea pe o farfurie. Puneți piersici feliate și fructe de pădure întregi pe tort și stropiți cu aproximativ 2 linguri de sos de fructe.
Tăiați tortul în pene și adăugați sosul rămas după gust.