Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mure-măr cu susul în jos. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 477 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, Extract de vanillan, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Mure Cu Susul În Jos, Tort De Mure Cu Susul În Jos, și Tort cu mure cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie rotundă de 9 inci unsă ușor (cu laturile care au cel puțin 2 inci înălțime) la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară cu zahăr brun; stropiți miere peste zahăr brun. Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice peste amestecul de zahăr brun, suprapunându-se după cum este necesar; se presară cu mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Zahăr Brun
Măr
Miere
5
Bateți zahărul granulat și restul de 1/2 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Se amestecă împreună făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Puneți aluatul peste mure în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe o farfurie de servire, lingând orice topping în tigaie peste tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
10
* 1 cană de afine proaspete sau congelate pot fi înlocuite.