Această rețetă face 24 de porții cu 267 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, ciocolată semi-dulce de brutar, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Triplu Cu Mousse De Ciocolată, Tort Triplu Cu Mousse De Ciocolată, și Tort cu mousse de ciocolată triplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Turnați siropul de ciocolată într-o tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Ciocolată
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și 3 ouă într-un castron mare cu mixerul 2 min. sau până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
5
Se toarnă peste sirop în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Bateți crema de brânză și zahărul într-un bol separat cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Adăugați ouăle rămase; se amestecă bine. Se amestecă în lapte evaporat și ciocolată topită; lingură ușor peste aluatul de tort în tigaie. Acoperiți cu folie de aluminiu Reynolds Wrap pulverizată cu spray de gătit, pulverizată cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Spray De Gătit
Ciocolata
Ouă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Așezați tigaia cu tub într-o tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a veni cu cel puțin 2 inci în sus față de tigaia tubului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți 1 oră 30 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece complet în tigaie. Refrigerați 2 ore. Inversați tortul pe farfurie; scoateți tigaia.