Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune

Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 263 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de alune, zahăr, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse De Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Topping Crocant, Crunch De Mousse De Alune, și Tort crocant cu alune cu Mascarpone și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. linia inferioară a tăvii de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci, cu hârtie pergament. Topiți untul în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc. Scoateți spuma din partea de sus a untului și aruncați-o. Lingurați untul galben limpede într-un castron mic de metal, lăsând apă și lapte solide în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Adăugați vanilie în unt în castron; pune deoparte untul clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Cerneti faina si pudra de cacao impreuna de 3 ori intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Așezați vasul cu amestec de ouă într-o tigaie mare cu apă care abia fierbe; bateți constant până când amestecul de ouă este călduț (105 litri F), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
7
Scoateți vasul din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați vasul cu unt clarificat în apă fierbinte în aceeași tigaie la foc mic pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Folosind mixer electric, bate amestecul de ou până se răcește și triplat în volum, aproximativ 5 minute. Cerneti 1/3 din amestecul de faina-cacao peste amestecul de oua si pliati usor cu spatula de cauciuc. Îndoiți amestecul rămas de făină-cacao în încă 2 adaosuri. Îndoiți 1 cană de aluat de tort în unt cald clarificat până se încorporează. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de aluat de unt-tort în aluatul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat și izvoarele superioare se întorc ușor când sunt presate ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Rulați cuțitul între părțile pan și tort pentru a slăbi. Inversați tortul pe raft; îndepărtați pergamentul. Folosind cuțit zimțat lung, tăiați partea superioară a tortului pe orizontală, formând un strat de tort înalt de 3/4 inch. Folosind partea inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 8 inci ca ghid, tăiați în jurul părților laterale ale tortului pentru a forma tort rotund de 8 inci. Pune tortul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuțitCuțit
1
Linia de jos a 8-inch-diametru springform pan cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Se toarnă suficientă apă în tigaie mare pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați gianduja într-un castron metalic mediu; puneți vasul în apă fierbinte în tigaie. Se amestecă până când gianduja este topit și neted. Se amestecă cerealele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Întindeți crunch uniform peste pergament în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați tortul deasupra stratului crunch, apăsând pentru a adera. Se răcește până când criza este fermă, aproximativ 1 oră.
1
Așezați gianduja în castron metalic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă suficientă apă în tigaie mare pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; așezați vasul cu gianduja în apă fierbinte în tigaie. Se amestecă până când gianduja este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Scoateți vasul din apă; se răcește gianduja până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și sarea într-un alt bol până se formează vârfuri foarte moi (când bolul este înclinat, crema trebuie să fie pufoasă, dar totuși turnabilă și să curgă într-o parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se amestecă 3 linguri de apă în gianduja topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Se toarnă frisca și se pliază în gianduja doar până se încorporează (mousse-ul va fi foarte moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
8
Periați blatul tortului răcit cu lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
9
Întindeți mousse peste tort în tigaie. Acoperiți și răciți peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Rulați cuțitul între tort și părțile pan pentru a slăbi. Înmuiați prosopul de bucătărie în apă fierbinte; stoarce apa. Wrap prosop umed fierbinte în jurul valorii de părți pan și țineți 30 de secunde. Îndepărtați cu grijă laturile tigaiei din tort; mousse netedă cu cuțit, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Așezați tortul pe fundul tigaiei pe raftul setat peste foaia de copt. Cerneti usor pudra de cacao deasupra tortului. Folosind șabloane precum fulgi de zăpadă sau Stele, Cerneți zahărul pudră deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
12
Transferați în platou și serviți.
13
* Multe supermarketuri vând alune pre-decorticate. dacă nu le găsiți, iată cum să curățați alunele întregi: împrăștiați nucile pe foaia de copt cu margini și prăjiți-le la 350 km f până când pielea se întunecă, 12 până la 15 minute. Înfășurați alunele calde în prosop de bucătărie și frecați împreună pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Batoanele Gianduja sunt adesea vândute numai în cantități profesionale, dar blocurile de un kilogram (suficiente pentru a face această rețetă) pot fi comandate de la prăjiturile și bomboanele lui Jane (800-262-7630).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista