Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune
Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 454 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, pudră suplimentară de cacao, alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune, Mousse De Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Topping Crocant, și Crunch De Mousse De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. linia inferioară a tăvii de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci, cu hârtie pergament. Topiți untul în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Nuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se ia de pe foc. Scoateți spuma din partea de sus a untului și aruncați-o. Lingurați untul galben limpede într-un castron mic de metal, lăsând apă și lapte solide în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați vanilie în unt în castron; pune deoparte untul clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Cerneti faina si pudra de cacao impreuna de 3 ori intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați vasul cu amestec de ouă într-o tigaie mare cu apă care abia fierbe; bateți constant până când amestecul de ouă este călduț (105 litri F), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți vasul din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Așezați vasul cu unt clarificat în apă fierbinte în aceeași tigaie la foc mic pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Folosind mixer electric, bate amestecul de ou până se răcește și triplat în volum, aproximativ 5 minute. Cerneti 1/3 din amestecul de faina-cacao peste amestecul de oua si pliati usor cu spatula de cauciuc. Îndoiți amestecul rămas de făină-cacao în încă 2 adaosuri. Îndoiți 1 cană de aluat de tort în unt cald clarificat până se încorporează. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de aluat de unt-tort în aluatul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat și izvoarele superioare se întorc ușor când sunt presate ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Rulați cuțitul între părțile pan și tort pentru a slăbi. Inversați tortul pe raft; îndepărtați pergamentul. Folosind cuțit zimțat lung, tăiați partea superioară a tortului pe orizontală, formând un strat de tort înalt de 3/4 inch. Folosind partea inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 8 inci ca ghid, tăiați în jurul părților laterale ale tortului pentru a forma tort rotund de 8 inci. Pune tortul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Linia de jos a 8-inch-diametru springform pan cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Se toarnă suficientă apă în tigaie mare pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați gianduja într-un castron metalic mediu; puneți vasul în apă fierbinte în tigaie. Se amestecă până când gianduja este topit și neted. Se amestecă cerealele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți crunch uniform peste pergament în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați tortul deasupra stratului crunch, apăsând pentru a adera. Se răcește până când criza este fermă, aproximativ 1 oră.
1
Așezați gianduja în castron metalic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă suficientă apă în tigaie mare pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc; așezați vasul cu gianduja în apă fierbinte în tigaie. Se amestecă până când gianduja este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți vasul din apă; se răcește gianduja până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și sarea într-un alt bol până se formează vârfuri foarte moi (când bolul este înclinat, crema trebuie să fie pufoasă, dar totuși turnabilă și să curgă într-o parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă 3 linguri de apă în gianduja topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă frisca și se pliază în gianduja doar până se încorporează (mousse-ul va fi foarte moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8
Periați blatul tortului răcit cu lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
9
Întindeți mousse peste tort în tigaie. Acoperiți și răciți peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Rulați cuțitul între tort și părțile pan pentru a slăbi. Înmuiați prosopul de bucătărie în apă fierbinte; stoarce apa. Wrap prosop umed fierbinte în jurul valorii de părți pan și țineți 30 de secunde. Îndepărtați cu grijă laturile tigaiei din tort; mousse netedă cu cuțit, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați tortul pe fundul tigaiei pe raftul setat peste foaia de copt. Cerneti usor pudra de cacao deasupra tortului. Folosind șabloane precum fulgi de zăpadă sau Stele, Cerneți zahărul pudră deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Transferați în platou și serviți.
13
* Multe supermarketuri vând alune pre-decorticate. dacă nu le găsiți, iată cum să curățați alunele întregi: împrăștiați nucile pe foaia de copt cu margini și prăjiți-le la 350 km f până când pielea se întunecă, 12 până la 15 minute. Înfășurați alunele calde în prosop de bucătărie și frecați împreună pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Batoanele Gianduja sunt adesea vândute numai în cantități profesionale, dar blocurile de un kilogram (suficiente pentru a face această rețetă) pot fi comandate de la prăjiturile și bomboanele lui Jane (800-262-7630).