Tort Cu Migdale

Tort Cu Migdale
Rețeta tort de migdale fudge poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Acest desert are 140 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, cacao de copt, sos de mere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Banane Cu Migdale, Tort De Înghețată Topită Vegan Mochan Almond Fudge, și Fudge De Migdale Vanillan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți albușurile, laptele, apa, sosul de mere și extrageți până se omogenizează bine. Într-un castron mic, combinați făina, zahărul, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestecul de albus de ou până se amestecă (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă într-un 9-in. springform pan acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Se presară cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
5
Coaceți la 325 de euro timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 30 de minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Pentru sos, curățați zmeura într-un blender; se strecoară pentru a îndepărta semințele. Se amestecă zahărul și sucul de lămâie. Puneți sosul pe farfurii de desert; acoperiți cu pene de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
SosSos
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Garnisiți fiecare cu 1 lingură de topping bătut și o zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
ZmeurăZmeură

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista