Tort cu miere fără Gluten (tradițional pentru Rosh Hashanah)
Tortul cu miere fără Gluten (tradițional pentru Rosh Hashanah) este un fără lactate și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr turbinado, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de miere fără Gluten pentru Rosh Hashanah, Rosh Hashanah Sangria, și Tzimmes spiralizat pentru Rosh Hashanah pentru rețete similare.