Tort cu miere fără Gluten (tradițional pentru Rosh Hashanah)

Tort cu miere fără Gluten (tradițional pentru Rosh Hashanah)
Tortul cu miere fără Gluten (tradițional pentru Rosh Hashanah) este un fără lactate și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr turbinado, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de miere fără Gluten pentru Rosh Hashanah, Rosh Hashanah Sangria, și Tzimmes spiralizat pentru Rosh Hashanah pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista