Tort Cu Mere, Morcovi Sau Dovlecei
Tortul cu mere, morcovi sau dovlecei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 305 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de dovlecei, mere și morcovi, Brioșe Sănătoase De Dovlecei Cu Morcovi De Mere, și Tort De Morcovi Cu Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9 x 13 inch.
Într-un castron mare, amestecați zahărul cu ouăle.
Adăugați uleiul și amestecați bine.
Se amestecă făina, condimentele, sarea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă nucile și merele, morcovii sau dovleceii.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 40 de minute.
Se servește cald sau răcit.