O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tort Cu Mere, Tort Cu Mere, și Tort Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți înlocuitorul de ou timp de 1 minut la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sosul de mere, zahărul și uleiul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul de mere și amestecați bine. Se amestecă stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4
Se toarnă într-un 13-in. x 9-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Într-un castron, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți zahărul și vanilia cofetarilor. Înghețați tortul.