Tort cu limonadă II

Tort cu limonadă II
Prăjitura cu limonadă II ar putea fi exact rețeta fără lactate pe care o căutați. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane. 29 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ouă, concentrat de limonadă, apă și zahăr. Merge bine ca desert. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este chiar atât de extraordinar. Rețete similare includ prăjitura Bundt cu limonadă , acadelele de limonadă roz cu mure și limonadă cu pepene verde alcoolizat .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți și ungeți cu făină o tavă tubulară de 25 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Dizolvați gelatina de lămâie în apa clocotită. Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Combinați mixul pentru prăjitură, uleiul vegetal și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Amestecă bine și adaugă amestecul de gelatină, apoi bate timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Turnați aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți la 175 grade Celsius timp de 1 oră. Cât timp prăjitura este încă caldă și în tavă, înțepați-o cu dinții unei furculițe. Apoi turnați glazura de limonadă peste prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați prăjitura să se răcească complet înainte de a o scoate din tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Combinați limonada congelată decongelată cu zahărul alb și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
LimonadăLimonadă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista