Tort Cu Latte Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu latte Caramel. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt semidulce, unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Latte Caramel, Caramel Latte Bundt Tort, și Cupcakes latte cu Caramel de ciocolată albă pentru Ziua Națională a caramelului de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, puneți amestecul de tort. În paharul de măsurare din sticlă de 1 cană, amestecați 1 cană de apă caldă și 1 lingură de granule espresso până când granulele sunt dizolvate.
Adăugați amestecul de espresso, untul și ouăle în amestecul de tort. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde; racla castron. Bateți cu viteză medie cu 2 minute mai mult.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Între timp, lingurați dulce de leche într-un castron mediu cu microunde. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de apă fierbinte, 3 linguri de granule espresso și romul; se amestecă în dulce de leche până se omogenizează. Cuptorul cu microunde neacoperit la 2 până la 3 minute, amestecând după aproximativ 1 minut cu telul, până când se toarnă. Puneți deoparte în timp ce tortul se răcește.
Poke tort răcit la fiecare 1/2 inch cu capătul mânerului lingurii de lemn.
Se toarnă amestecul dulce de leche uniform peste tort; întindeți amestecul deasupra tortului cu spatulă metalică pentru a umple găurile. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Capac; frigider 2 ore.
Într-un castron mediu, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până la rigidizare.
Întindeți frisca uniform peste tortul răcit.
Se presara cu ciocolata tocata. A se păstra acoperit la frigider.