Tortul cu granulație cu ananas cu susul în jos este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 559 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cireșe maraschino, sare de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați jumătate din untul topit pe fundul unei tigaie de tort de 9 inci și presărați cu zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Scurgeți inelele de ananas și rezervați 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Așezați inelele de ananas deasupra într-un model concentric, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
5
Așezați cireșele în centrul fiecăruia dintre inelele de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Coacerea Buclelor De Ciocolată
6
Bateți împreună untul topit rămas, sucul de ananas rezervat, ouăle și zahărul într-un castron mediu până se omogenizează. Într-un alt castron mare, bateți pentru a combina făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați umedul la uscat și amestecați împreună până când se combină.
8
Se toarnă aluatul peste inelele de ananas și se coace pe o tavă de foi până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Răciți tortul în tigaie timp de 25 de minute. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
10
Așezați o farfurie deasupra și răsturnați cu grijă tortul din tigaie.
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.