Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul cu granulație cu ananas cu susul în jos este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 559 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cireșe maraschino, sare de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați jumătate din untul topit pe fundul unei tigaie de tort de 9 inci și presărați cu zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Scurgeți inelele de ananas și rezervați 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Așezați inelele de ananas deasupra într-un model concentric, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
5
Așezați cireșele în centrul fiecăruia dintre inelele de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
6
Bateți împreună untul topit rămas, sucul de ananas rezervat, ouăle și zahărul într-un castron mediu până se omogenizează. Într-un alt castron mare, bateți pentru a combina făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați umedul la uscat și amestecați împreună până când se combină.
8
Se toarnă aluatul peste inelele de ananas și se coace pe o tavă de foi până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Răciți tortul în tigaie timp de 25 de minute. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați o farfurie deasupra și răsturnați cu grijă tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista