Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul cu granulație cu ananas cu susul în jos este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 559 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cireșe maraschino, sare de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Granulație Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Adăugați jumătate din untul topit pe fundul unei tigaie de tort de 9 inci și presărați cu zahărul brun.
Scurgeți inelele de ananas și rezervați 1/2 cană de suc.
Așezați inelele de ananas deasupra într-un model concentric, suprapunându-se ușor.
Așezați cireșele în centrul fiecăruia dintre inelele de ananas.
Bateți împreună untul topit rămas, sucul de ananas rezervat, ouăle și zahărul într-un castron mediu până se omogenizează. Într-un alt castron mare, bateți pentru a combina făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Adăugați umedul la uscat și amestecați împreună până când se combină.
Se toarnă aluatul peste inelele de ananas și se coace pe o tavă de foi până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 45 de minute.
Răciți tortul în tigaie timp de 25 de minute. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor pentru a slăbi.
Așezați o farfurie deasupra și răsturnați cu grijă tortul din tigaie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.