Tort Cu Fulgi De Zăpadă Cu Vanilie

Tort Cu Fulgi De Zăpadă Cu Vanilie
Vanilie Fulg De Nea tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 15. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, amestec de prăjituri, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri sandwich cu fulgi de zăpadă cu Cardamom de vanilie cu umplutură de unt Espresso #fbcookieswap, Tort Cu Fulgi De Zăpadă, și Tort Cu Fulgi De Zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru straturi rotunde de 2 (9 inci), amestecând 1 buc. budinca uscată se amestecă în aluat înainte de a se turna în tigăi pregătite. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.; inversați pe rafturi de sârmă. Îndepărtați ușor tigăile;răciți complet prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Între timp, Desenați 3 sau 4 forme de fulgi de zăpadă pe hârtie, cu dimensiuni cuprinse între 1 și 3 inci în diametru.
4
Așezați pe tavă; acoperiți cu hârtie cerată. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește 5 min. Lingură în pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați colțul mic de pe fundul pungii. Urmăriți modelele de fulgi de zăpadă cu ciocolată, rearanjând modelele după cum este necesar pentru a face un total de 35 de fulgi de zăpadă de ciocolată. Congelați 10 min. sau până când ciocolata este fermă. Transferați cu grijă fulgii de zăpadă pe farfurie; refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Bateți amestecul de budincă uscat rămas, zahărul și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; se întinde cu gem, apoi 1/3 din amestecul de budincă. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de budincă rămas. Decorați cu fulgi de zăpadă de ciocolată. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
GemGem
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista