Tort Cu Foi De Ciocolată I

Tort Cu Foi De Ciocolată I
Tort de foaie de ciocolată s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 19 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, scurtare, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort Cu Foi De Ciocolată, și Cel Mai Bun Tort De Ciocolată. Vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll de 10x15 inch. Într-un castron mare, cernem împreună făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță combinați 1/2 cană margarină, scurtare, 1/4 cană cacao și apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MargarinăMargarină
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul lichid peste făină, amestecul de zahăr; se amestecă bine. Se amestecă ouăle și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Lăsați tortul să se răcească 10 minute, apoi înghețați încă cald.
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță combinați 1/2 cană de margarină, lapte și 1/4 cană de cacao. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
GlazuraGlazura
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
9
Se amestecă zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
10
Se toarnă peste tortul cald
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții19
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista