Tort Cu Flan De Ciocolată

Tort Cu Flan De Ciocolată
Reteta tort cu Flan de ciocolata este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 212 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă de brânză —, lapte condensat, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort cu Flan de ciocolată {adică Magic Chocoflan!}, Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie bundt de 12 căni cu spray de gătit adăugat cu făină sau ungeți tigaia cu scurtare și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă topping de caramel în tigaie.Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă aluatul de tort în tigaia de tort peste toppingul de caramel.Fă flanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Se toarnă laptele condensat, evaporat și proaspăt într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați cremă de brânză înmuiată, vanilie și ouă și amestecați sau procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se toarnă amestecul de flan foarte încet peste aluatul de tort.Pulverizați o foaie de folie de aluminiu cu spray de gătit (sau pur și simplu folosiți folie antiaderentă) și acoperiți bine tigaia cu folie. Acoperirea strânsă este foarte importantă. Puneți tigaia Bundt într-o tigaie mare și așezați-o pe raftul cuptorului și glisați-o.Turnați cu grijă apă fierbinte în tigaia mai mare la o adâncime de 2 inci (tigaia Bundt va sta în 2 inci de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți timp de două ore.După două ore, scoateți tortul din apă și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Îndepărtați folia de aluminiu. Inversați tortul pe o farfurie mare cu jantă. Toppingul de caramel ar trebui să curgă pe părți. Se răcește complet, apoi se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Flaco Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista