Tort Cu Firimituri De Cafea
Prăjitura cu firimituri de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 223 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, margarină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Cafea Cu Firimituri Mari, Tort De Cafea Blackberry Big Crumb, și Tort De Cafea Cu Firimituri De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuind cafeaua preparată cu apa.
Se întinde uniform în tigaie de copt de 15x10x1 inci.
Între timp, amestecați ingredientele uscate rămase într-un castron mare.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 furculițe până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; presărați uniform peste tortul parțial copt.
Coaceți încă 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Mișto.
Tăiați în 24 de pătrate pentru a servi.