Tort Cu Firimituri De Ananas
Tortul cu firimituri de ananas ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort Cu Firimituri De Ananas, Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb, și Tort Cu Firimituri De Gem.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați crema de brânză și 2 linguri de zahăr și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 1/2 cană zahăr și sare într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Îndepărtați 1/3 cană de amestec de firimituri; pus deoparte.
Adăugați praful de copt și bicarbonatul de sodiu la amestecul de firimituri rămas; se amestecă bine cu un bici.
Adăugați oul și următoarele 3 ingrediente. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de brânză peste aluat. Lingura de ananas conservă peste amestecul de brânză; se presară cu amestecul de firimituri rămas.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când marginile tortului încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Se servește cald sau la temperatura camerei.