Tort cu dovlecel cu ciocolată III
Prajitura cu dovlecei cu ciocolata III este un desert lacto ovo vegetarian fara lactate . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 271 de calorii , 5 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. 1866 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Un amestec de dovlecei, ulei vegetal, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Tort cu dovlecel cu ciocolată și banane , Pâine cu dovlecel cu ciocolată și cartofi dulci cu migdale și cireșe uscate și pâine cu dovlecel cu ciocolată dublă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și scorțișoara.
Se adauga ouale si uleiul, se amesteca bine. Încorporați nucile și dovleceii până când sunt distribuite uniform.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți 50-60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un cuțit introdus în centru iese curat. Răciți complet prăjitura înainte de a o glazura cu glazura preferată.