Tort cu căpșuni și smântână
Această rețetă servește 15 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de frișcă, lapte, amestec de tort betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort de smântână cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 13x9-inch pan; ușor făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare răcit, bateți crema de brânză și laptele cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în frișcă și zahăr pudră la viteză mare, răzuind bolul ocazional, până se formează vârfuri moi.
Întindeți glazura peste tort. A se păstra acoperit la frigider.