Tort crema Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 966 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,35 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 415 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, vanilie, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tort Cu Cremă Italiană, Tort Cu Cremă Italiană, și Tort Cu Cremă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (9 inci) sau pulverizați cu spray de gătit adăugat cu făină și căptușiți fundul cu cercuri de pergament.Au toate ingredientele măsurate și gata pentru a merge.Se amestecă bicarbonatul de sodiu în zară și se lasă deoparte.Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pune deoparte. Îmi place să fac asta mai întâi și să termin cu asta.Crema de unt, sare (dacă se utilizează) zahăr și scurtarea în castron de mixer stand timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind vasul des. Bate în vanilie. Cu mâna sau folosind cea mai mică viteză a mixerului, adăugați alternativ amestecul de făină și zară la amestecul cremos, începând și terminând cu făină. Îndoiți albușurile de ou. Când albușurile de ou sunt încorporate, pliați în nuci pecan și nucă de cocos. Aluatul trebuie să fie gros și ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Răzuiți în tigăi pregătite împărțind uniform.
4
Coaceți la 325 de grade timp de 25-30 de minute sau până când se fac testele de tort. Prăjiturile mele erau destul de palide în centru și nu păreau gata, dar testerul de tort a ieșit curat, așa că știam că sunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească în tigăi pe raft timp de aproximativ 10 minute, apoi întoarceți-vă din tigăi și răciți complet.Glazură: cremă untul și crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
6
Adăugați vanilie. Adăugați treptat zahăr pudră. Bateți până se omogenizează bine. Înghețați prăjiturile și stiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană Necco
7
Se ornează cu nuci pecan.Această rețetă face suficientă glazură pentru a îngheța tortul cu generozitate și mai are încă puțin în plus pentru decorare.