Tort cu cremă de portocale IV

Tort cu cremă de portocale IV
Orange Cream Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr de cofetărie, smântână, amestec de tort de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la temperatura indicată pe pachetul de amestec de tort. Pregătiți două tigăi rotunde de tort de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți tortul conform instrucțiunilor pachetului, dar înlocuiți laptele cu apă și adăugați 2 lingurițe de extract de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
ApăApă
LapteLapte
3
Se toarnă aluatul în două tigăi de 9 inci și se coace conform instrucțiunilor. Când prăjiturile sunt reci, feliați fiecare strat pe jumătate orizontal, făcând patru straturi în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați toppingul bătut, 1/4 linguriță extract de portocale, smântână și zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Extract De PortocaleExtract De Portocale
SmântânăSmântână
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă bine pentru a combina.
6
Întindeți glazura între straturi, pe părțile laterale și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista