Tort cu cremă de portocale IV

Orange Cream Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr de cofetărie, smântână, amestec de tort de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la temperatura indicată pe pachetul de amestec de tort. Pregătiți două tigăi rotunde de tort de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului.
Pregătiți tortul conform instrucțiunilor pachetului, dar înlocuiți laptele cu apă și adăugați 2 lingurițe de extract de portocale.
Se toarnă aluatul în două tigăi de 9 inci și se coace conform instrucțiunilor. Când prăjiturile sunt reci, feliați fiecare strat pe jumătate orizontal, făcând patru straturi în total.
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați toppingul bătut, 1/4 linguriță extract de portocale, smântână și zahăr de cofetărie.
Se amestecă bine pentru a combina.
Întindeți glazura între straturi, pe părțile laterale și deasupra tortului.