Tort Cu Cremă De Portocale

Tort Cu Cremă De Portocale
Tortul cu cremă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gelatină portocalie, amestec de tort de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul Kool-Aid, apa, ouăle și uleiul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Folosind o furculiță de carne sau o frigăruie de lemn, faceți găuri în tort. Se răcește pe o grătar timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Între timp, într-un castron mare, dizolvați un pachet de gelatină în apă clocotită. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă peste tort. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
6
Într-un castron mare, combinați laptele, vanilia, amestecul de budincă și gelatina rămasă; bate la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Lăsați să stea 5 minute; pliați în topping bătut. Tort de îngheț. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista