Tort Cu Cremă De Portocale

Tortul cu cremă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gelatină portocalie, amestec de tort de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul Kool-Aid, apa, ouăle și uleiul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Se toarnă într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Folosind o furculiță de carne sau o frigăruie de lemn, faceți găuri în tort. Se răcește pe o grătar timp de 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, dizolvați un pachet de gelatină în apă clocotită. Se amestecă în apă rece.
Se toarnă peste tort. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Într-un castron mare, combinați laptele, vanilia, amestecul de budincă și gelatina rămasă; bate la foc mic timp de 2 minute.
Lăsați să stea 5 minute; pliați în topping bătut. Tort de îngheț. Puneți la frigider resturile.